image
Sursa foto: Profimedia

Christophe Galtier, reacție clară cu privire la viitorul lui Neymar. Ce spune noul antrenor al PSG-ului

PSG are un nou antrenor, în persoana lui Christophe Galtier, ultima dată la Nice. Francezul a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe și a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

El i-a luat locul lui Mauricio Pochettino, demis oficial tot astăzi, care nu a rezistat decât 18 luni pe banca grupării de pe Parc de Princes.

Neymar, despre care s-a vorbit că ar putea pleca de la PSG în această vară, a primit un vot de încredere din partea noului antrenor al echipei, Christophe Galtier.

Tehnicianul a spus chiar la conferința de presă în care a fost prezentat că sud-americanul este unul dintre jucătorii pe care se va baza.

"Vreau ca Neymar să rămână alături de noi. E un jucător de clasă mondială pe care toți antrenorii din lume și l-ar dori. Deja am idei clare în ceea privește planul meu de viitor și vreau ca el să fie aici", a spus Galtier, conform Fabirizio Romano.

Fotbalistul brazilian s-a prezentat mai devreme cu o săptămână decât trebuie la antrenamentele lui PSG, scrie presa din Hexagon.

Se pare că decizia luată de Neymar de a se întoarce mai repede la pregătire a fost pentru a transmite un mesaj clar șeicilor. Sud-americanul dorește să arate că este sută la sută concentrat pentru a pregăti noul sezon și nu există motive pentru a fi considerat "oaia neagră".

Atitudinea lui Neymar ar putea în același timp să fie un semnal pentru formațiile care ar fi interesate de a-l transfera de la PSG.

De asemenea, la antrenamentele campioanei Franței s-a prezentat mai devreme și Marquinos.

Conform presei din Regat, Neymar nu ar zi "nu" unui transfer la Chelsea, acolo unde deja se pare că a fost propus și varianta a fost luată în calcul de Todd Boehly, noul acționar majoritar al londonezilor.

Mutarea este însă departe, deoarece situația complexă a brazilianului le dă de gândit englezilor, care l-ar vrea și pe Cristiano Ronaldo.

Se pare că există o condiție pusă de brazilian pentru a accepta transferul de la PSG la o altă formație.

Atacantul vrea să i se plătească salariul integral pe care trebuie să-l primească până în 2027, adică 200 de milioane de euro, anunță El Pais.

Neymar a sosit la Paris Saint-Germain în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 milioane de euro, ceea ce reprezintă și acum un record mondial în materie de transferuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: