image
Sursa foto: Profimedia

Christophe Galtier, reacție clară cu privire la viitorul lui Neymar. Ce spune noul antrenor al PSG-ului

PSG are un nou antrenor, în persoana lui Christophe Galtier, ultima dată la Nice. Francezul a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe și a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

El i-a luat locul lui Mauricio Pochettino, demis oficial tot astăzi, care nu a rezistat decât 18 luni pe banca grupării de pe Parc de Princes.

Neymar, despre care s-a vorbit că ar putea pleca de la PSG în această vară, a primit un vot de încredere din partea noului antrenor al echipei, Christophe Galtier.

Tehnicianul a spus chiar la conferința de presă în care a fost prezentat că sud-americanul este unul dintre jucătorii pe care se va baza.

"Vreau ca Neymar să rămână alături de noi. E un jucător de clasă mondială pe care toți antrenorii din lume și l-ar dori. Deja am idei clare în ceea privește planul meu de viitor și vreau ca el să fie aici", a spus Galtier, conform Fabirizio Romano.

Fotbalistul brazilian s-a prezentat mai devreme cu o săptămână decât trebuie la antrenamentele lui PSG, scrie presa din Hexagon.

Se pare că decizia luată de Neymar de a se întoarce mai repede la pregătire a fost pentru a transmite un mesaj clar șeicilor. Sud-americanul dorește să arate că este sută la sută concentrat pentru a pregăti noul sezon și nu există motive pentru a fi considerat "oaia neagră".

Atitudinea lui Neymar ar putea în același timp să fie un semnal pentru formațiile care ar fi interesate de a-l transfera de la PSG.

De asemenea, la antrenamentele campioanei Franței s-a prezentat mai devreme și Marquinos.

Conform presei din Regat, Neymar nu ar zi "nu" unui transfer la Chelsea, acolo unde deja se pare că a fost propus și varianta a fost luată în calcul de Todd Boehly, noul acționar majoritar al londonezilor.

Mutarea este însă departe, deoarece situația complexă a brazilianului le dă de gândit englezilor, care l-ar vrea și pe Cristiano Ronaldo.

Se pare că există o condiție pusă de brazilian pentru a accepta transferul de la PSG la o altă formație.

Atacantul vrea să i se plătească salariul integral pe care trebuie să-l primească până în 2027, adică 200 de milioane de euro, anunță El Pais.

Neymar a sosit la Paris Saint-Germain în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 milioane de euro, ceea ce reprezintă și acum un record mondial în materie de transferuri.

Citeşte mai mult despre

comentarii: