image
Sursa foto: Matei Dobrovie // Facebook

Deputat român despre alegerile din RM: Victoria Maiei Sandu este un prim pas mare spre eliberarea RM de sărăcie

Deputatul român Matei Dobrovie felicită diaspora Republicii Moldova care s-a mobilizat masiv la votul din 15 noiembrie, menționând că este conștientă de realitățile de acasă și că își dorește o schimbare.

Matei Dobrovie o felicită pe Maia Sandu, menționând că victoria sa este un prim pas mare spre eliberarea R.Moldova de sărăcie. La fel deputatul a felicitat și diaspora care s-a mobilizat masiv la alegerile prezidențiale.

Felicitări diasporei moldovene care a dat o lecție exemplară lui Igor Dodon! În ciuda faptului că au fost aduși masiv oameni din stânga Nistrului, plătiți sau amenințați, ca să voteze cu Dodon, moldovenii alungați de corupție și sărăcie din propria țară au făcut diferența. Ei au demonstrat că sunt foarte conștienți de realitățile de acasă și foarte dornici să facă o schimbare în bine. Prin mobilizarea masivă la vot au dovedit că le pasă și că-și iubesc țara. Nu e deloc puțin lucru.

Victoria Maiei Sandu este un prim pas mare spre eliberarea R.Moldova de sărăcie, corupție endemică, mafie și oligarhie. Ea are credibilitatea externă și poate scoate țara din izolare. Pe termen mediu, pentru ca schimbarea să poată merge până la capăt este nevoie însă și de înlăturarea guvernului PSRM și de alegeri anticipate care să ducă la un Parlament nou, mai curat și mai legitim, cu o majoritate reformistă și pro-europeană care să facă ce s-a agreat cu UE prin Acordul de Asociere și ce-și doresc cetățenii”, susține deputatul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: