image
Sursa foto: Profimedia

Serena Williams, declarație surprinzătoare despre Maria Sharapova

Maria Sharapova (35 de ani) și Serena Williams (41 de ani) au avut o mare rivalitate pe terenul de tenis și nu de puține ori au existat momente în care cele două mari campioane s-au "înțepat".

Sharapova s-a retras la începutul lui 2020, în timp ce Serena a spus adio carierei la începutul lui septembrie. Între timp, relația dintre cele două nu doar că este una bună, dar Serena spune că lucrurile au evoluat și mai mult și a explicat care a este motivul.

"Ea e cea mai bună prietenă a mea acum. Îmi pare rău, Caroline (n.r.: Caroline Wozniacki). Ea este și prima persoană pe care o sun să discut lucrurile mele de zi cu zi.

Faptul că am devenit mame le-a adus chiar foarte aproape una de cealaltă", a dezvăluit Serena Williams, citată de publicația Tennisuptodate.

Din 1 septembrie 2017, Serena a devenit mamă, în timp ce Sharapova a născut în iunie 2022.

De-a lungul timpului, Serena Williams și Maria Sharapova s-au întâlnit de 22 de ori în circuitul WTA, iar palmaresul este net superior pentru americancă. Serena are 20 de victorii, iar Sharapova a câștigat de două ori.

De altfel, mulți spuneau că rusoaica suferă de "Complexul Williams", iar la un moment dat, Sharapova chiar a recunoscut un aspect interesant: "Serena Williams este adversara care, fără îndoială, m-a intimidat cel mai mult în cariera mea".

La un moment dat și Serena a recunoscut că a jucat mereu alfel împotriva Sharapovei: "Am câștigat atât de multe meciuri împotriva ei pentru că ceva mă făcea nervoasă sau mă scotea din calcul. Asta m-a impulsionat."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: