image
Sursa foto: Facebook/Алексей Бигильдин

La o grădinița din Moscova, părinților li s-a propus o ședință foto în ajun de 9 mai cu copii „răniți” și înarmați

Un locuitor al Moscovei, Alexey Bigildin, a împărtășit zilele trecute pe pagina sa de Facebook fotografii despre care susține că au fost făcute la grădiniță. Este vorba despre o ședință foto în stil militar, ale cărei personaje principale sunt copii: pe primul afiș - un băiat îmbrăcat în uniformă militară și cu capul însângerat, iar pe al doilea - trei băieți care trag din arme.

Autorul a fost surprins de acest gen de „creativitate”, dar în postare a citat și argumentul celeilalte părți: „Copiii trebuie să-și amintească războiul”.

„L-am dus pe copil la grădiniță și am văzut aceste calendare pe perete. În chatul părinților, mai mulți au reacționat foarte brusc, cineva a reacționat normal. Am discutat cu conducerea grădiniței, dacă merită sau nu să faci astfel de ședințe foto și cât de normal este ceea ce a fost sugerat. Nu vreau să învinovățesc conducerea, cu atât mai puțin educatorii. Problema este, în general, propaganda războiului. Un lucru este să îmbrăcați copiii în uniforme militare, acest lucru nu este atât de înfricoșător. Deși sunt împotriva ei. Dar când folosiți astfel de imagini, întrebarea este ce se va întâmpla în continuare? Și este foarte trist că există părinți care în mod normal percep acest lucru sau chiar le place. În copilărie, mergeam să felicităm veteranii, iar acest lucru era normal. Dar să implici copii de trei ani în astfel de ședințe foto este o nebunie”, susține părintele.

calendarcalendar
calendarcalendar

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: