image
Sursa foto: GettyImages

Cadavrul unei femei, descoperit în stare de putrefacție lângă un iaz din Nisporeni: A fost dată dispărută de pe 13 iulie

Cadavrul unei femei a fost găsit în stare de putrefacție, în apropiere de un iaz din satul Selişte. Aceasta a fost dată dispărută de către rudele sale, după ce în luna iulie plecase de acasă, iar familia a început să o caute cu disperare.

Descoperirea macabră a avut loc la data de 7 august, în jurul orei 10:00. Potrivit poliţiei, femeia, în vârstă de 77 de ani, locuia în raionul Hânceşti, însă era originară din Selişte.

Potrivit ofițerului de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, victima fusese dată dispărută de la data de 13 iulie curent, de către rude, după ce aceasta a ieșit din casă și nu s-a mai întors.

Inițial, femeia a fost anunțată în căutare de către IP Hâncești, iar mai apoi materialele au fost expediate după competența teritorială la IP Centru, după ce din spusele unor martori, aceasta fusese văzută în regiunea autogării SudVest. Ulterior la data de 5 august, materialul a ajuns la examinare în IP Nisporeni, pentru că din audierea rudelor s-a specificat că victima s-a pornit să își viziteze rudele din raionul Nisporeni”, a declarat ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

În urma căutărilor cadavrul femeii a fost depistat în stare de putrefacție avansată în apropierea iazului din comuna Seliște, la o distanță de 12 metri în partea de nord a iazului. Pe trupul neînsuflețit al acesteia, semne de moarte violentă nu au fost depistate.

Expertiza medico- legală urmează să stabilească cauza decesului. În prezent se întreprind şi alte acţiuni în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor dispariţiei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: