Patronul londonezilor caută un antrenor care să cunoască mai bine clubul, după ce Sarri nu a fost prea carismatic și nici rezultatele nu au fost de partea sa. Astfel, potrivit presei italiene, Frank Lampard ar fi favorit să-i preia locul.

În prezent, fostul mijlocaș antrenează, de la începutul sezonului, la Derby County, în Liga a doua din Anglia, acolo unde a și debutat ca antrenor. Rezultatele sale sunt bune pe banca lui Derby, cu care mai are contract până în vara anului 2021.

Ajuns la 40 de ani, Lampard este o adevărată legendă pe Stamford Bridge, acolo unde a jucat 13 ani și a fost cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 211 goluri în 640 de meciuri oficiale.

În plus, "Lamps" e foarte iubit de fani și e considerat unul dintre cei mai mari mijlocași din generația sa și din istoria fotbalului.

Lampard a ajuns la Chelsea în 2001, de la West Ham, pentru 11 milioane de lire sterline (aproximativ 12,67 milioane de euro), iar în 2014 a părăsit clubul și a jucat la Manchester City și la New York City.