image
Sursa foto: KoronaPay

Primirea banilor din străinătate: o modalitate comodă pentru Moldova

Veşti bune pentru acei moldoveni care primesc transferuri băneşti din străinătate: aplicaţia mobilă KoronaPay vă permite să faceţi acest lucru rapid, comod şi în cel mai sigur mod.

Aflaţi mai multe despre KoronaPay

Serviciul a intrat pe piaţa europeană în 2020. În prezent, acesta este utilizat în peste 50 de ţări. Transferurile online fără necesitatea deschiderii unui cont devin tot mai populare: numărul de descărcări ale aplicaţiei mobile KoronaPay a depăşit deja 10 milioane.

Cum se utilizează serviciul

Pentru a primi transferuri băneşti din Europa şi din alte ţări în Moldova, trebuie să instalaţi aplicaţia KoronaPay pe telefonul prevăzut cu un număr de telefon moldovenesc (+373). Avantajele serviciului devin imediat evidente: interfaţa aplicaţiei este foarte simplă şi comodă, procesul de trimitere sau de primire a banilor este redus la câteva clicuri, iar transferul este procesat instantaneu.

După ce a primit notificarea despre transfer, destinatarul din Moldova poate alege între are două opţiuni. Prima opţiune este să retragă banii în numerar la unul dintre punctele de eliberare a banilor (de exemplu, prin intermediul unei bănci partenere KoronaPay). Pentru aceasta destinatarul trebuie să prezinte buletinul de identitate şi să comunice angajatului de la punctul de eliberare numărul unic al tranzacţiei.

A doua opţiune prevede posibilitatea de transfer a banilor pe cardul bancar în lei moldoveneşti. În acest caz, rata de conversie valutară va fi foarte avantajoasă, deoarece marja de schimb valutar aplicată de KoronaPay la transferurile în mai multe valute (de exemplu, atunci când plata este în euro şi primirea în lei) este minimă.

jurnal.mdjurnal.md

Ce altceva oferă KoronaPay?

KoronaPay vă permite să efectuaţi transferuri băneşti din Europa către câteva zeci de ţări. KoronaPay are o reţea consolidată de parteneri cu peste 50.000 de puncte de eliberare a banilor în întreaga lume.

Într-o perioadă de trei luni, un utilizator din orice ţară europeană poate efectua transferuri internaţionale de bani în valoare totală de 1.000 de euro fără a confirma identitatea. Dacă va fi nevoie ca limita să fie extinsă, va trebui doar să treceţi printr-o procedură foarte simplă de verificare.

Siguranţa transferurilor este o prioritate pentru noi. KoronaPay respectă standardele internaţionale de criptare a datelor, este reglementată de autorităţile de reglementare financiară şi lucrează îndeaproape cu sistemele internaţionale de plată VISA şi Mastercard.

Cu noile posibilităţi oferite de KoronaPay, trimiterea şi primirea transferurilor între ţări este simplă şi rapidă.

În conformitate cu Termenii şi Condiţiile Serviciului Clienţi publicate pe pagina web www.koronapay.com, serviciul transferuri băneşti pe teritoriul statelor din Spaţiul Economic European este furnizat de KoronaPay Europe Limited, licenţa EMI nr. 115.1.3.30, emisă de Banca Centrală a Ciprului, număr de înregistrare al societăţii HE 375955.

Serviciul de primire a remitenţelor în Republica Moldova este oferit de Organizația Națională Necomercială «Centrul de Plăți» (LLC), licenţa Băncii Centrale a Federaţiei Ruse № 3166-К din 14.04.2014 (or. Novosibirsk, str. Kirov 86, OGRN:1025400002968). Transferurile pot fi primite pe cardurile Visa sau Mastercard (Maestro) emise de băncile din Republica Moldova, moneda de creditare a transferurilor pe card fiind leul moldovenesc. Rata de convertire a valutei este stabilită de Organizația Națională Necomercială «Centrul de Plăți» (LLC) la momentul când destinatarul doreşte să crediteze transferul pe card. Pentru o listă completă a băncilor partenere care oferă serviciul de eliberare a transferurilor pe teritoriul Republicii Moldova, vizitaţi www.koronapay.com) Logo-ul GooglePlay şi GooglePlay sunt mărci comerciale ale Google LLC. AppStore şi Apple sunt mărci comerciale ale AppleInc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: