Breaking News

image
Sursa foto: captură video

Raliu pe străzile din Nimoreni: Momentul în care un echipaj de poliție încearcă să stopeze un VAZ, condus de un adolescent

Un minor de 15 ani le-a dat bătăi de cap aseară polițiștilor. Aceasta se afla la volanul unei mașini de marca VAZ și a fost somat să se oprească, însă minorul a încercat să fugă de agenții de patrulare, astfel că preț de câteva minute pe străzile din localitate s-a creat un adevărat raliu.

Totul s-a întâmplat ieri în jurul orei 19.25, în satul Nimoreni, raionul Ialoveni, când agenții de patrulare au observat că un automobilul de marca VAZ a virat brusc la stânga și a continuat să se deplaseze cu viteză excesivă, lucru care le-a stârnit suspiciuni polițiștilor.

„Astfel că, cu ajutorul girofarului și semnalului sonor conducătorul a fost somat să oprească, însă acesta a ignorat cerințele angajaților de poliție, continuându-și deplasarea pe străzile satului. Peste un timp s-a reuşit totuşi stoparea şi blocarea vehiculului”, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IP Ialoveni, Olesea Gherman.

Ulterior, s-a stabilit ca la volanul automobilului se afla un minor în vârstă de 15 ani. Acesta le-a spus oamenilor legii că nu s-a oprit din motiv că s-a speriat şi că nu deţine un permis de conducere.

Cazul este cercetat de poliție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: