image
Sursa foto: facebook.com/igor.gheorghisenco

VIDEO: Polițiștii ar fi amenințați și intimidați ca să-l voteze pe Dodon; Mesajul unui fost angajat MAI

Un fost polițist, plecat din sistem în vara acestui an, afirmă că oamenii legii ar fi presați și amenințați să-și dea votul pentru Igor Dodon la alegerile de duminică și că secretarul de stat la MAI, Mariana Grama, ar fi avut mai multe adunări cu polițiștii în acest sens. De cealaltă parte, Mariana Grama neagă acuzațiile și spune că a avut ședințe cu mai multe subdiviziune ale MAI, dar că în cadrul acestora „nu s-a făcut politică”.

„Mi-am sistat activitatea deoarece ani la rând se petrec „reforme” în sistemul polițienesc, însă, din păcate, se schimbă doar culoarea la uniforme, dar metodele de activitate tot sovietice au rămas, unde polițiștii au salarii mizere și sunt nevoiți să-și cumpere uniformele și recuzitele din bani proprii”, spune Igor Gheorghișenco, într-un mesaj video publicat pe facebook.

„Ciuma noastră socialistă și-a permis să pună în funcții oameni care acum fac adunări cu polițiștii și îi presează să voteze cu Igor Dodon. Secretara de Stat la MAI, Mariana Grama, recent a avut o adunare cu ofițerii de poliție unde a încercat prin diferite metode să preseze polițiștii să voteze cu Dodon. Această doamnă a folosit un vocabular mârșav. Mariana Grama a ponegrit majoritatea candidaților care au votat în primul tur, îndeosebi pe Renato Usatâi și Maia Sandu. Mariana Grama a încercat să umilească ofițerii de poliție, numindu-i cu cuvinte urâte, strigând la ei și amenințându-i că vor fi eliberați din serviciu”, spune fostul polițist. (Vedeți declarațiile acestuia mai jos)

De cealaltă parte, Mariana Grama a respins toate acuzațiile, menționând că acesta face campanie electorală pentru un fost pretendent la șefia statului.

„În spațiul public a apărut o secvență video de denigrare a personalității mele cu referire la discuții cu tentă politică în favoarea unui candidat și în defavoarea altui candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova! Vin cu dezmințire a faptelor expuse de un fost polițist, care consider că face campanie electorală, promovând un fost concurent electoral, fiind membru al echipei de inițiativă în partidul concurentului! Iar prin această secvență video își propune să ducă în eroare opinia publică! Precizez, că eu am efectuat mai multe vizite de lucru operaționale și strategice pe activitate la mai multe subdiviziuni ale MAI, unde am evaluat modul de realizare a sarcinilor și a competenței stabilite de CEC, în vederea asigurării bunei desfășurări a scrutinului prezidențial din turul II. Reiterez, că nu s-a făcut politică în cadrul ședințelor, dar s-a discutat strict pe activitate!”, a comentat Mariana Grama.

Dodon face presiuni asupra polițiștilor să-l voteze.... Posted by Gheorghișenco Igor on Friday, 13 November 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: