image
Sursa foto: Getty Images

Cutremur pe Camp Nou: dorit de toţi granzii Europei, Lionel Messi a ales: La ce echipă va juca din vară

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declanşat un adevărat cutremur pe Camp Nou, după conflictul cu Eric Abidal, în urma căruia s-a zvonit că starul argentinian va părăsi clubul la finalul sezonului.

Lionel Messi s-a enervat teribil după criticile aduse întregii echipe de către directorul sportiv al grupării catalane, Eric Abidal, iar presa internaţională a susţinut că argentinianul îşi doreşte să părăsească echipa pentru care a scris istorie în ultimii 15 ani.

Messi are o clauză care îi permite să plece gratis de la FC Barcelona la finalul fiecărui sezon, iar în cursa pentru semnătura argentinianului s-au înscris mai toţi granzii Europei, inclusiv Manchester City, echipă antrenată de fostul său antrenor, Pep Guardiola.

Despre Manchester City s-a discutat cel mai intens în ultimele zile, însă presa engleză anunţă că actuala campioana a Angliei şi-ar fi recunoscut deja înfrângerea. "Express Sport înţelege că Manchester City a fost informată de reprezentanţii lui Lionel Messi că sextuplul câştigător al Balonului de Aur nu plănuieşte să plece de la Barcelona în vară", scriu englezii.

Pe lângă Manchester City, de serviciile celui mai bun fotbalist al planetei se interesează, de asemenea, Juventus Torino, Manchester United, Internazionale Milano şi Paris Saint-Germain.

În acest sezon, Lionel Messi a reuşit 19 goluri şi 12 assist-uri, în 25 de apariţii în toate competiţiile pentru FC Barcelona. În total, starul argentinian a adunat 712 meciuri, 622 de goluri şi 256 de pase decisive în tricoul grupării blaugrana.

În vârstă de 32 de ani, Lionel Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: