image
Sursa foto: Twitter

”30 de secunde de Kylian Mbappe”. Starul lui PSG a lăsat mingea de fotbal și aluat-o pe cea de rugby

Kylian Mbappe (23 de ani) și-a prelungit în această perioadă de mercato contractul cu PSG pe încă trei sezoane, iar după semnarea actelor a mers în vacanță în America.

Aflat în timpul liber, Mbappe a profitat de ocazie, a lăsat mingea de fotbal și a luat-o pe cea de rugby, iar francezul nu a dezamăgit.

Kylian Mbappe i-a onorat cu prezența pe cei de la Los Angeles Rams și a fost pus la încercarea de gruparea de fotbal american din Statele Unite ale Americii.

La fel ca la meciurile de fotbal din Europa, Mbappe a fost pus să înscrie, iar francezul s-a descurcat de minune. Imaginile cu atacantul lui PSG au fost distribuite în mediul online de către cei de la Los Angeles Rams.

”30 de secunde de Kylian Mbappe”, au descris cei de la Los Angeles Rams momentul, pe Twitter.

Deși are doar 23 de ani, Mbappe a devenit un adevărat lider în vestiarul PSG-ului, iar francezul a avut un mesaj clar pentru colegii săi înainte de startul noului sezon. Fotbalistul vrea ca formația din capitala Franței să producă un joc și mai eficient, care să "sufoce" practic echipele adverse.

"În sezonul trecut nu am fost la fel de înfricoșători. Vrem să ne întoarcem la a fi intimidanți în Franța, ceea ce nu am făcut în ultimii doi ani”, a spus Kylian Mbappe, la BFMTV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: