image
Sursa foto: Getty Images

S-a terminat! Neymar a semnat prelungirea contractului cu PSG

PSG a anunțat oficial că Neymar și-a prelungit contractul cu gruparea pregătită de Mauricio Pochettino.

Potrivit comunicatului oficial, noua înțelegere dintre cele două părți este valabilă până în 2025.

”Paris Saint-Germain este încântată să anunță că Neymar a semnat o prelungire a contractului pentru încă trei sezoane, până pe 30 iunie 2025”, se arată în comunicatul oficial emis de parizieni.

Neymar mai avea contract până în 2022 cu PSG, iar în ultima perioadă a spus în mai multe rânduri că se simte bine la Paris şi a lăsat să se înţeleagă că vrea să continue.

"PSG a crescut mult de la sosirea mea. Este un club respectat. Facem parte din cele mai bune patru echipe din Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv", a spus el înainte eliminării suferite de echipa sa cu Manchester City.

Rămânerea lui Neymar la Paris, club care speră să-l ia şi pe Messi, ar trebui să bucure Realul, precizează AS.com. Mbappe ar putea fi lăsat, totuşi, să plece de la Paris, iar atacantul doreşte de când era copil să ajungă la echipa din capitala Spaniei.

Starul brazilian de 29 de ani a confirmat recent că este foarte aproape de a semna și a precizat că se simte foarte bine la Paris.

"Totul este aproape gata! Sunt în discuții cu cei din club, dar nu ne grăbim. Sunt liniștit, chiar mă simt grozav la Paris Saint-Germain. Nu cred că echipa m-a schimbat pe mine sau eu m-am schimbat. Vestiarul și oamenii din jurul nostru ne fac să ne simțim din ce în ce mai fericiți", a spus Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: