image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid a schimbat planul pentru transferul lui Kylian Mbappe după ce a picat cu PSG în optimile UCL

Gafa istorică a celor de la UEFA de la tragerea la sorți pentru optimile Champions League are efect și asupra transferului lui Kylian Mbappe (22 de ani) de la PSG la Real Madrid.

Inițial, madrilenii au picat cu Benfica, dar o eroare de software a cauzat repetarea evenimentului, iar vicecampioana Spaniei a dat de PSG.

Conform cotidianului spaniol AS, Real Madrid a hotărât să schimbe planul pentru transferul campionului mondial, odată cu dubla manșă care va fi jucată în compania parizienilor. Din respect pentru PSG, albii nu vor ca Mbappe să semneze precontractul care-l trimite pe Santiago Bernabeu anul viitor decât după meciul retur, programat pe 9 martie.

Mai mult, formația din capitala Spaniei nu dorește ca Mbappe să joace împotriva viitoarei sale echipe din postura de jucător al lui PSG, deoarece asta ar atrage "presiuni insuportabile" din partea suporterilor francezi.

Real Madrid vrea ca plecarea lui Mbappe să se desfășoare în termeni amiabili. Astfel, dacă va ajunge la un acord cu șeptarul de pe Parc des Princes, el nu va pune pixul pe foaie decât după finalul dublei manșe din optimi.

Vicecampioana Spaniei este sigură de faptul că Mbappe va veni gratis pe Santiago Bernabeu. Surse din cadrul clubului madrilen au vorbit recent pentru cotidianul spaniol AS și s-au arătat convinși de acest lucru.

"Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza lor (n.r. a celor de la PSG).

Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea", au spus surse de pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: