„Am un mesaj către Candu, Filip și Jizdan să nu-și bată joc de această țară, indiferent în ce stare e Plahotniuc. Mă refer la ceea ce ați făcut ieri cu această manifestație, care v-a scăpat de sub control, la care ați adus oameni certați cu legea și cu bunul simț. L-am deconspirat ieri pe un individ de-al vostru, el își zice avocat, dar este un escroc, care pentru a nu face pușcărie s-a aliat PD-ului. Nu vă bateți joc de țară. Dincolo de voi, este ceva mai presus, este acest popor”, a spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA s-a referit și la zvonurile potrivit cărora oligarhul Vladimir Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral.

„Le doresc tuturor bandiților să fie bine, ca într-o bună zi, un procuror liber să-i ducă pe banca acuzaților și mai apoi la pușcărie. Uneori hoții au scăpat doar pentru faptul că au fost bolnavi. Le doresc sănătate și o justiție dreaptă, indiferent care le este numele”, a menționat Năstase.

Acesta a avut un mesaj și pentru cetățeni. „Aveți încredere, nu disperați că nu se mai poate face nimic. Uitați-vă cât de slab este acest regim, dacă a ajuns să mă înjure ca la ușa cortului. Din drumul nostru spre libertate, demnitate, independență a fiecăruia dintre noi și a țării noastre, nimic și nimeni nu ne poate opri”, a mai spus Andrei Năstase.