image
Sursa foto: metro.md

(FOTO) Știați că rețeaua de magazine METRO are o serie de mărci proprii? Ce produse la preț promoțional puteți găsi

Ați știut că rețeaua de magazine METRO are o serie de mărci proprii pentru cei pasionați de gătit, iubitorii de ceai și de cafea și pentru cei care optează pentru confort atât la birou, cât și acasă? Dar că aceste produse și articole pot fi deseori procurate le preț promoțional și găsite în broșuri tematice? Ei bine, iată că în acest articol vă vom povesti mai mult despre acestea și vă vom arăta cele mai utile și delicioase produse marca METRO pe care le puteți găsi în prezent în incinta magazinelor.

În primul rând, vă vom face o incursiune în mărcile METRO și în ceea ce presupun acestea.

Așadar, dacă ar fi să le divizăm pe categorii, ar fi vorba de:

# Mărcile pentru iubitorii de gătit – METRO CHEF, METRO PREMIUM, METRO PROFESSIONAL;

# Marca pentru iubitorii de ceai și cafea – RIOBA;

# Marca pentru iubitorii de produse calitative la preț accesibil – Fine Life;

# Marca pentru necesități esențiale – ARO;

# Mărcile pentru iubitorii de confort atât la birou, cât și acasă – Tarrington House și SIGMA.

Așadar, vă vom prezenta câteva dintre promoțiile actuale ale produselor marca METRO.

Pentru iubitorii de fructe de mare, METRO CHEF propune o serie de produse congelate, care pot fi gătite cu orice ocazie de către iubitorii de gusturi mediteraniene.

metro.mdmetro.md

Cei care preferă să se teleporteze în diverse stiluri și culturi ale gătitului și să facă acest lucru rapid, dar și astfel încât să-și alinte papilele gustative, pot face acest lucru cu ajutorul mix-urilor de legume marca METRO CHEF. Începând de la cartofi pai, care pot fi pregătiți în doar câteva minute și finalizând cu mix-urile mexicane, legumele congelate permit să fie savurate indiferent de anotimp.

metro.mdmetro.md

Și doritorii de a se delecta cu fructe de pădure, disponibile în mod natural doar vara, pot să o facă și în perioada rece a anului, cu ajutorul METRO CHEF, care oferă o varietate de pomușoare congelate.

metro.mdmetro.md

Nici iubitorii de fructe exotice nu au fost trecuți cu vederea de către METRO CHEF. Pentru ei, există atât varietatea de fructe congelate, conservate cât și uscate, care pot fi savurate în orice moment.

Pe lângă astea, în filialele METRO poate fi găsită o diversitate de nuci, semințe și fructe uscate, toate pentru cele mai variate și sănătoase mese și gustări.

metro.mdmetro.md

Nici iubitorii de a găti fie bucate simple, fie mai complexe sau deosebite nu au fost trecuți cu vederea de METRO CHEF. Clienții au ocazia de a alege dintre diverse forme de paste făinoase, orez, uleiuri sau sosuri, toate perfecte pentru mese gustoase și sănătoase.

metro.mdmetro.md

Iar dacă tot vine sezonul salatelor tradiționale de Revelion, METRO CHEF propune clienților și o serie de produse conservate, perfecte atât pentru ele, cât și pentru mesele de zi cu zi.

Pentru dimineți aromate sau seri relaxante, RIOBA, marca METRO, propune un asortiment vast de cafea boabe, mărunțită și solubilă, dar și o varietate de ceaiuri pentru toate gusturile și prefertințele. Fie că preferați ceaiul verde, cel exotic sau negru, puteți să-l găsiți pe cel perfect pentru dvs la RIOBA.

metro.mdmetro.md

Iar pentru cinele perfecte sau ocaziile speciale, la METRO găsiți vinurile Lion’s Land. Fie că preferați vinul alb sau cel roșu, aici aveți ocazia să alegeți dintre cele două.

metro.mdmetro.md

Pentru iubitorii de gustări dulci, Fine Life propune un asortiment de biscuiți, care vă pot ridica dispoziția și ameliora foamea în orice moment.

metro.mdmetro.md

De asemenea, după cum am menționat mai sus, în gama de mărci METRO se regăsește și ARO, care ne propune diverse produse pentru necesitățile esențiale, igienă și curățenie, indispensabile în viața cotidiană.

Pentru mai multe detalii despre produsele văzute mai sus, dar și despre alte oferte disponibile acum în rețeaua METRO, accesați link-ul de aici.

comentarii: