image
Sursa foto: iticket.md

Premii remarcabile te așteaptă în cadrul celui mai gustos eveniment al acestei veri - STREET FOOD & WINE FESTIVAL

În perioada de 9,10 și 11 iulie nu rata cel mai așteptat eveniment gastronomic, care se va desfășura între orele 11:00 - 22:00, în strada pietonală Eugen Doga.

Intrarea la eveniment este liberă și peste 30 de participanți te vor răsfăța cu tot ceea ce au mai bun, reprezentând bucătării precum cea moldovenească, italiană, grecească, israeliană, mexicană, dar și vinuri autohtone de excepție.

De asemenea, DJ Vzorov și mulți alți DJ vor mixa cele mai fierbinți și îndrăgite hituri începând cu ora 17:00, în fiecare dintre cele 3 zile de festival. Ghidați de ritmul muzicii, vom crea împreună o atmosferă de excepție.

Pe lângă cele mai inedite preparate culinare și vinuri cu note delicate, vei fi surprins și de numeroase premii oferite de partenerul general al festivalului, Mastercard.

Pentru a participa la promoția unică, este important să respecți următorii pași:

1. Vino la standul Mastercard pentru a primi harta evenimentului.

2. Colectează stickere pentru fiecare tranzacție efectuată cu cardul Mastercard de la Moldova Agroindbank.

3. Fixează stickerele pe hartă.

4. Prezintă harta cu minim 3 stickere, învârtește Roata Surprizelor și primești un cadou garantat.

Cu cât mai multe delicii vei savura achitând prin intermediul cardului Mastercard de la MAIB, cu atât mai multe șanse de câștig vei avea. Încarcă-te cu energie pozitivă și nu uita să iei cu tine buna dispoziție și pe cei dragi.

STREET FOOD & WINE FESTIVAL 2021 - evenimentul care îți va oferi o aventură gastronomică senzațională. Vezi cum a fost ediția precedentă pentru a te convinge.

Mai multe detalii poți găsi accesând acest link.

Organizat de: iTicket, iFood

Partener General: Mastercard

Parteneri: Wine Crime, Coca-Cola, Salat, Tymbark

Noutăţile partenerilor

comentarii: