image
Sursa foto: Getty Images

Erling Haaland, ca un nabab! A achitat o notă de plată de jumătate de milion de euro, iar bacșișul a fost pe măsură

Erling Haaland știe să se distreze! Fotbalistul de 20 de ani este în vacanță în insula grecească Mykonos, iar ultima sa escapadă l-a costat peste jumătate de milion de euro.

Publicația elenă Sportime susține că norvegianul a petrecut câteva ore la un restaurant de lux de pe plajă, iar nota de plată a fost una exorbitantă: 500 de mii de euro.

El a consumat mai multe sticle de șampanie și a comandat cele mai scumpe delicatese la restaurantul celebru pentru specialitățile de pește.

Iar la plecare, Erling nu s-a uitat nici la bacșiș - el a lăsat ospătarilor 30 de mii de euro pentru serviciile lor.

Replica fotbalistului a venit prompt:

”Cred că au uitat să adauge felul principal. Fake news”, a fost postarea lui Haaland.

Oricum, atacantul Borussiei Dortmund își permite să trăiască pe picior mare - are un salariu de 600 de mii de euro pe lună, deci practic a lăsat la masă cât a încasat în 30 de zile.

Prânzul a venit după ce în ultimele zile Erling Haaland a petrecut pe un iaht împreună cu anturajul său, iar recent s-a întâlnit cu un alt fotbalist, Riyad Mahrez, de la Manchester City.

Atacantul ar urma să fie protagonist și pe piața transferurilor în această vară, după ce a impresionat la Dortmund, echipă pentru care a marcat 41 de goluri în toate competițiile.

Chelsea și Real Madrid par a fi în pole position pentru a-i obține semnătura,în timp ce gruparea din Bundesliga cere celpuțin 150 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: