image
Sursa foto: Twitter

Robert Lewandowski s-a ținut de cuvânt! Atacantul s-a prezentat la reunirea celor de la Bayern

Deși a declarat în mod public că nu mai vrea să continue la Bayern Munchen și din sezonul următor, Robert Lewandowski (33 de ani) s-a prezentat la antrenamentele campioanei din Bundesliga.

Marți, 12 iulie, a avut loc reunirea celor de la Bayern Munchen, înaintea noului sezon. De la eveniment nu a lipsit nici Robert Lewandowski, despre care s-a spus în ultima vreme că va refuza să li se alăture nemților, pentru a forța plecarea de la echipă.

În cele din urmă însă, Lewandowski s-a prezentat astăzi dimineață și va începe pregătirea sub comanda lui Julian Nagelsmann. Cu toate acestea, fotbalistul polonez speră să se rezolve cât mai repede situația sa și să ajungă la Barcelona, clubul care a insistat cel mai tare în această vară pentru transferul său.

Aflat în vacanță până zilele trecute, în Mallorca, acolo unde și-a petrecut zilele libere alături de soția sa, fotbalistul ar fi luat în considerare să absenteze de la antrenamentele echipei. Auzind asta, bavarezii erau pregătiți să ia măsuri drastice.

Potrivit Sport.es care citează Sport1.de, un avocat german a explicat că bavarezii aveau în plan să îl sancționeze pe Robert Lewandowski cu o sumă uriașă, cuprinsă între 1.8 și 3.6 milioane de euro.

În plus, mai exista varianta ca bavarezii să-l trimită pe Lewandowski pe banca de rezerve, însă această variantă era puțin probabilă având în vedere că polonezul este unul dintre cei mai valoroși jucători din echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: