image
Sursa foto: facebook.com/ambmdro

Ambasada RM în România intră în autoizolare: Un angajat a fost confirmat cu virusul Covid; Serviciile consulare, SUSPENDATE

Ambasada Republicii Moldova în România intră în autoizolare după ce o persoană din cadrul reprezentanței diplomatice la București a fost testată pozitiv cu COVID-19. Ministerul de Externe anunță că starea sa de sănătate a persoanei este una bună.

„Au fost luate toate măsurile necesare care se impun în asemenea situații în raport cu autoritățile române, dar și măsuri de protecție pentru ceilalți colaboratori ai Ambasadei și familiile acestora”, mai precizează MAEIE.

Totodată, în situația creată, personalul Ambasadei intră în autoizolare pentru următoarele două săptămâni, iar serviciile consulare vor fi suspendate.

„Vă aducem la cunoștință că în perioada 20 iunie – 2 iulie 2020 activitatea secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova la București va fi sistată. În acest interval de timp, asistența consulară va fi acordată exclusiv prin telefon la numărul +40 21 410 98 27 sau prin e-mail la adresa: Consulat.bucureș[email protected]. În situații de urgență, accidente sau decese, apelați numărul de telefon +40 787 898 050, sau expediați un mesaj electronic la adresa: bucureș[email protected], cu descrierea cazului și datele de contact. Pentru eventuale inconveniențe cauzate de această situație neordinară, Vă rugăm să acceptați scuzele noastre de rigoare”, se spune într-un mesaj al Ambasadei RM în România.

Noutăţile partenerilor

comentarii: