image
Sursa foto: Getty Images

Ar fi cel mai tare trio din istorie: Messi, Ronaldo și Neymar, colegi la PSG?!

Wagner Ribeiro, agentul lui Neymar, a spus recent că nu este adevărat zonul potrvit căruia starul brazilian ar putea reveni la FC Barcelona.

Mai mult, Ribeiro a spus că, mai degrabă, crede într-un transfer al lui Messi la campioana Franței, alături de Cristiano Ronaldo, declarat transferabil de Juventus.

Declarația lui Wagner Ribeiro a fost preluată și de prestigiosul cotidian spaniol AS, dar nu numai. Deși pare de domeniul SF un astfel de scenariu, agentul spune că nimeni nu crede în adevărata forță financiară a șeicilor din Qatar, care patronează Paris Saint Germain.

”Neymar este fericit la PSG și cred că va mai rămâne la Paris încă cel puțin doi ani. În acest moment, fără niciun dubiu, este mai ușor pentru Messi să meargă la PSG, decât pentru Neymar să se întoarcă la Barcelona”, a spus Ribeiro.

De asemenea, agentul a plusat și a spus că finalista Ligii Campionilor are bani și pentru un al treilea star, Cristiano Ronaldo. ”Messi și Cristiano Ronaldo pot fi colegi. Sunt serios! Nu te poți îndoi de puterea economică a celor din Qatar”, a mai spus Wagner.

Acest scenariu s-a născut și după ce au apărut zvonuri legate de faptul că atât Messi, cât și Ronaldo ar putea pleca de la Barcelona, respectiv Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: