Leo Messi are nu mai puțin de 22 de goluri împotriva echipelor din Premier League, la care se adaugă 31 de ocazii de gol și șapte assist-uri. Fotbalistul de 31 de ani este golgheterul Ligii Campionilor împotriva echipelor engleze.

Leo Messi are o "dublă" împotriva lui Tottenham, în acest sezon, pe Wembley, când Barcelona a câștigat cu 4-2. Împotriva adversarei de marți, Manchester United, atacantul are amintiri deosebit de frumoase. Argentinianul și-a trecut numele pe lista marcatorilor în finalele Ligii Campionilor din 2009 și 2011, ambele câștigate de catalani. Actualul antrenor al lui United, Ole Gunnar Solskjaer, a fost în teren la ambele eșecuri, fiind îmbrăcat în tricoul "diavolilor roșii".

Leo Messi are un total de 108 goluri în Liga Campionilor, iar Arsenal Londra a fost favorita sa în ceea ce privește golurile înscrise: nouă în șase partide. Nu mai puțin de patru reușite a avut actualul căpitan al Barcelonei în "sfertul" cu tunarii de pe Camp Nou, din 2010, scor 4-1.

Leo Messi a perforat poarta lui Manchester City de șase ori în tot atâtea partide, iar Chesea a încasat trei goluri de la argentinian. Leo Messi are și o neîmplinire. Fotbalistul nu a reușit să înscrie împotriva lui Liverpool, cu care s-a întâlnit de două ori.