image
Sursa foto: Getty Images

Se pregăteşte revenirea anului în fotbalul mondial: Pogba la Juventus

Pentru semnătura lui Miralem Pjanic luptă în acest moment Barcelona, Real Madrid, Chelsea şi Manchester City. În cazul în care mijlocaşul o va părăsi pe Juventus, italienii de la Tuttosport susţin că Paul Pogba ar fi o variantă de înlocuire, ceea ce ar însemna o revenire spectaculoasă.

Pogba, care a înscris 6 goluri şi a reuşit 10 assist-uri în ultimul sezon din Premier League, consideră că este tratat diferit după super transferul de 105 milioane la United - un record la acel moment (2016).

"E amuzant, pentru că nu sunt judecat după ce fac ca mijlocaş. Sunt judecat după goluri şi pase decisive. Acesta e adevărul. Pot face un meci incredibil, dar dacă nu înscriu sau nu dau o pasă de gol, lumea va spune 'aşa, şi?'", e declaraţia francezului de 25 de ani, care îşi arată astfel nemulţumirea faţă de felul în care este tratat îm Anglia.

Jucătorul cotat la 90 de milioane de euro a fost fotbalistul lui Juventus în perioada 2012 - 2016, după ce a venit gratis de la Manchester United. Pentru piemontezi, Paul a adunat 178 de meciuri, în care a marcat 34 de goluri, câştigând şi 7 titluri.

Juventus cere 80 de milioane de euro pentru a se despărţi de mijlocaşul de 28 de ani. Pe de altă parte, bianconerii nu vor să renunţe aşa uşor la Pjanic, căruia i-au propus un salariu anual de 6 milioane de euro, ceea ce ar însemna o mărire cu 1.5 milioane de euro.

Pjanic mai are contract cu Juve până în 2021. Şapte goluri şi 14 pase decisive şi-a trecut în cont pentru campioana Italiei, în toate competiţiile acestui sezon (44 de meciuri).

Miralem Pjanic a câştigat în două sezoane alături de Juventus două titluri în Serie A şi două Cupe ale Italiei. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost transferat de la Roma, în 2016, pentru 32 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: