image
Sursa foto: facebook.com/Alexandru-Jizdan

Alexandru Jizdan reacționează la acuzațiile lui Petic: „Aduceți probe oamenilor, nu vorbe goale”

„Gheorghe Petic continuă să-mi folosească numele în declarațiile pe care le face în spațiul public, iar învinuirile pe care le aduce nu mai au limită. Nu tot ce se spune la televizor corespunde cu realitatea, nu tot ce se scrie în facebook este “adevăr”, sunt declarațiile fostului șef al MAI, Alexandru Jizdan, referitor la afirmațiile făcute de Gheorghe Petic aseară, la „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

„Dacă tot a fost adusă “libertatea” și democrația adevărată în țară, iar justiția funcționează conform legii, probați aceste informații, lăsați instituțiile abilitate să investigheze aceste cazuri relatate de Petic și numai după ce se va dovedi că este adevărat, comunicați oamenilor despre asta”, a scris pe pagina sa de Facebook Alexandru Jizdan.

Acesta a mai menționat că declarațiile lui Petic sunt doar „vorbe goale”.

„Intențiile unor actuali funcționari, a unor activiști sau “binevoitori” îmi este cunoscută, știu ce vor să obțină și de ce sunt în stare. Aduceți probe oamenilor, nu vorbe goale, Gheorghe Petic”.

Amintim că aseară în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, Gheorghe Petic l-a învinuit pe Alexandru Jizdan precum că i-ar fi fabricat mai multe dosare penale.

Emisiunea poate fi urmărită integral AICI.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: