image
Sursa foto: amplica.md

Amplica.md - soluția perfectă pentru a face business online

În ziua de azi nu poți fi un businessman de succes dacă nu ești prezent pe Internet. Doar că ai nevoie de un site, domain și hosting.

Noi îți oferim posibilitatea să-ți treci afacerea în online - rapid, fără bătăi de cap și ieftin. Special pentru cei care își prețuiesc timpul și banii, echipa noastră a creat online platforma Amplica - un website builder performant și intuitiv ușor de utilizat. Plus, mai oferim și restul serviciilor necesare – domen md și hosting în Moldova.

Ce este un website builder?

Este un constructor care ajută la crearea website-ului după orice gust și într-un timp foarte scurt. Chiar dacă nu cunoști cum să creezi un site, noi îți vom oferi tot suportul necesar. Vor trece doar câteva zile și vei fi uimit de rezultatul final - făcut cu mâinile tale, conform ideilor tale și perfect pentru afacerea ta pe online.

În acest moment vei avea nevoie de procurarea unei adrese virtuale. Dacă cumpărătorul serviciilor și mărfurilor tale se află în Moldova, noi recomandăm înregistrarea pe domeniu md. Cel puțin, din motive de siguranță și viteză.

Moldova Hosting, de fapt, este procesul de utilizare a unui server pentru a găzdui un site web, iar pe piață există diferite tipuri și companii de acest tip.

Amplica, așa ca majoritatea companiilor de hosting, oferă diverse pachete cu parametri diferiți, astfel încât clientul să poată procura pachetul de care are nevoie.

La procurarea oricărui pachet de web hosting în Moldova, noi îţi propunem să beneficiezi de serviciile noastre de suport tehnic, disponibil la orice oră, cu o garanție de deservire de ce mai înaltă calitate.

Nu ezita, treci cu afacerea pe online.

Cu Аmplica poți fi sigur de succes.

www.amplica.md

+373 22 804 678

Noutăţile partenerilor

comentarii: