image
Sursa foto: Profimedia

Încă un ”război” PSG - Real Madrid pe piața transferurilor. Starul care a declanșat o luptă acerbă între cele două cluburi

După ce i ”l-a suflat” pe Kylian Mbappe (23 de ani), dat ca sigur la Real Madrid, PSG pregătește o nouă lovitură pentru campioana din La Liga.

Aurelien Tchouameni (22 de ani) este jucătorul pe care ambele formații și-l doresc în această perioadă de mercato. Sub contract cu Monaco până în vara anului 2024, internaționalul francez va pleca, cel mai probabil, de la gruparea monegască, însă rămâne de văzut care va fi destinația acestuia.

Potrivit AS, Monaco solicită între 70 și 80 de milioane de euro în schimbul starului său, sumă considerată prea mare de Real Madrid, care ar fi dispusă să ofere aproximativ 50 de milioane de euro. Cu toate acestea, niciun preț nu este prea mare pentru PSG, având în vedere cele 600 de milioane de euro pe care i le va plăti lui Mbappe în următoarele trei sezoane.

Astfel, jurnaliștii iberici susține că parizienii le-au luat fața celor de la Madrid în această afacere. Cel puțin pentru moment.

Nu ar fi prima dată când PSG intră pe fir în momentul în care Real Madrid este în negocieri avansate pentru un jucător. S-a întâmplat și anul trecut, când Camavinga a fost pe punctul de a fi deturnat din drumul către capitala Spaniei. Însă mijlocașul a fost hotărât să semneze cu clubul de pe Bernabeu. Și, bineînțeles, în cazul ”telenovelei” care l-a avut protagonist pe Kylian Mbappe.

În acest moment, Tchouameni încă nu știe ce va face, mai ales că între timp a intervenit în discuție și Mbappe, iar cei doi se cunosc de la naționala Franței, iar Mbappe a primit, recent, puteri sporite la PSG, unde poate avea un cuvânt în ceea ce privește transferurile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: