"Este problema mea personală. Pot să-mi dau proprietăţile, maşina, casa ... Pot să dau orice ca să plătesc datoriile", a declarat Cafu.

Marcos Evanghelista de Moraes, cunoscut drept Cafu, este dublu deţinător al titlului de campion mondial. A jucat trei finale CM, 1994, 1998 şi 2002, şi le-a câştigat pe prima şi pe a treia.

Proprietăţile erau deţinute de el şi soţia sa, Regina, iar instanţa a avut pe masă un dosar în care acuzată era firma "Capi Penta International Player", ai cărei proprietari sunt cei doi.

Pe lângă cele cinci proprietăţi, trezoreria statului sud american a blocat încă 15 proprietăţi dintre cele 32 pe care le deţine fostul fotbalist. Cafu are de la apartamente de 55 de metri pătraţi până la ferme de 38.000 de metri pătraţi.

Cafu este încă implicat în fotbal. A fost unul dintre membrii Comitetului de Organizare al recentei Copa America, pe care a câştigat-o chiar Brazilia, şi a fost anunţat drept ambasador al Braziliei în Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din Qatar, din 2022.