"Sunt foarte fericit că am avut şansa să fiu antrenorul tău în ultimul an. Felicitări, a fost un sezon minunat, din care mai avem foarte puţin. Acum, ia premiul şi hai acasă, pentru că jucăm marţi”, a fost mesajul video de felicitare a lui Klopp pentru Salah, care a rulat pe ecranele de la Grosvenor House din Londra, unde egipteanul şi-a primit premiul.

Mohamed Salah a fost transferat de Liverpool vara trecută, de la Roma, pentru 42 de milioane de euro şi a devenit primul fotbalist care înscrie 31 de goluri într-un sezon de Premier în actualul format, cu 38 de etape.

Atacantul în vârstă de 25 de ani le-a luat faţa lui David Silva, Kevin de Bruyne, Leroy Sane, Harry Kane şi David de Gea în bătălia pentru premiul PFA Player of the Year Award, acordat pe baza voturilor fotbaliştilor din Premier League.

Salah e liderul marcatorilor din Premier League, la cinci goluri distanţă de golgheterul lui Tottenham, Harry Kane.

Liverpool joacă marţi, de la ora 21.45, contra Romei, în turul semifinalelor Ligii Campionilor. "Cormoranii" sunt pe locul 3 în Premier League, cu 71 de puncte, şi sunt aproape siguri că vor juca şi sezonul viitor în UCL.