image
Sursa foto: Profimedia

A murit Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi

Fostul basist Alec John Such, membru fondator al legendarei trupe rock americane Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani, potrivit unui anunț al grupului.

Such a cântat alături de trupă din 1983 până în 1994, când formația a cunoscut succesul cu piese celebre precum „You Give Love a Bad Name", „Livin' on a Prayer" și „Bad Medicine".

I s-a atribuit meritul de a fi adus trupa împreună și a fost amintit ca un prieten drag care era "sălbatic și plin de viață", transmite Digi24, citând BBC. Trupa nu a oferit detalii despre cum sau unde a murit Alec John Such.

„Era un original. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă a trupei. Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el", a scris Jon Bon Jovi.

Născut la New York la 14 noiembrie 1951, Such a cântat inițial într-o trupă numită The Message.

„Aveam 31 de ani când m-am alăturat. Eram cu 10 ani mai în vârstă decât restul trupei. Sora mea s-a supărat foarte tare în cele din urmă pentru că ziarele o descriau ca fiind sora mea mai mare, când de fapt era mai tânără", povestea Alec John Such într-un interviu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: