image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a fost făcut praf de Capello: N-a mai driblat pe nimeni de trei ani

Cristiano Ronaldo a fost schimbat din nou de Maurizio Sarri înaintea finalului jocului. De data aceasta în minutul 55 şi este al doilea meci la rând în care se întâmplă asta, după Lokomotiv - Juventus 1-2. La finalul partidei cu Milan, Fabio Capello l-a criticat dur pe Ronaldo pentru atitudinea avută după ce aplecat direct la vestiare.

CR7 a fost văzut aruncându-i câteva cuvinte antrenorului după care a plecat direct la cabine, a făcut duş şi a părăsit stadionul înaintea fluierului final. Nu este clar dacă e vorba despre o accidentare sau de o mişcare tactică a "principalului" lui Juve. Ca şi în Liga Campionilor, mutarea lui Sarri s-a dovedit inspirată. Acum Dybala chiar a marcat singurul gol al meciului cu Milan, în minutul 77.

"Este un mare campion, asa nu poate fi luat în discuţie", a declarat Capello, pentru care apoi să-i ia apărarea lui Sarri: "Este nevoie de personalitate ca să faci această schimbare, dar în final el a câştigat jocul".

"Cu Sarri a greşit. Faptul că nu s-a aşezat pe bancă şi a spus acele cuvinte rele către Sarri nu este o imagine plăcută. Trebuie să fii un campion chiar şi atunci când eşti înlocuit, nu numai când lucrurile merg bine.

Adevărul este că Ronaldo nu a mai driblat pe nimeni de trei ani. Îmi aduc aminte când a trecut de de jucători şi i-a lăsat în urmă. Acum nu se mai întâmplă aşa, în timp ce Douglas Costa şi Dybala o fac.

Dacă aş fi Sarri, eu i-aş reproşa lui Ronaldo în vestiar această atitudine. I-aş spune că trebuie să aibă respect faţă de colegii săi şi că dacă-l schimb o fac pentru că vreau să câştig jocul", a mai comentat Capello.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: