image
Sursa foto: Getty Images

Presa franceză a publicat contractul lui Lionel Messi la PSG! Ce sumă colosală a primit la semnătură și ce salariu are

Încă dinaintea oficializării transferului lui Lionel Messi (34 de ani) la PSG, s-au tot vehiculat mai multe sume incluse în contractul oferit de parizieni.

Ziarul de casă a lui PSG, Le Parisien, a publicat însă cifrele oficiale ale noii înțelegeri, astfel că se știe exact ce salariu primește argentinianul, dar nu numai.

Publicația franceză a dezvăluit faptul că Messi urmează să primească un salariu de 41 de milioane de euro la PSG, mai mult decât cifrele vehiculate anterior. Astfel, fotbalistul îl depășește pe Neymar în clasamentul salariilor de pe Parc des Princes, brazilianul încasând aproximativ 37 de milioane de euro anual.

Fostul decar al Barcelonei a primit și un bonus uriaș la semnătură: 40 de milioane de euro. De asemenea, gruparea pariziană a inclus mai multe bonusuri de performanță, fostul jucător al Barcelonei urmând să primească și mai mulți bani în cazul câștigării Ligii Campionilor sau obținerii Balonului de Aur pentru a șaptea oară.

Messi nu a avut parte de o perioadă de pregătire înainte de startul sezonului, iar, de când a câștigat finala Copa America alături de Argentina în duelul cu Brazilia, scor 1-0, sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu a mai evoluat.

Pentru Messi a urmat apoi o binemeritată vacanță. Întors la Barcelona, Messi nu s-a putut antrena alături de Barcelona pentru că înțelegerea dintre cele două părți expirase. După ce a aflat că nu mai poate fi jucătorul catalanilor, Messi a mers direct la Paris unde a semnat cu PSG.

Lionel Messi este nerăbdător să evolueze în echipamentul parizienilor și, potrivit RMC, citați de Get Football News France, superstarul argentinian le-ar fi cerut celor de la PSG să facă parte din lotul echipei pentru duelul cu Strasbourg din Ligue 1.

Cu toate acestea, staff-ul tehnic al parizienilor ar prefera ca Messi să mai aștepte până să fie introdus pe teren pentru a avea timp să revină într-o formă optimă și să se adapteze la noua sa echipă.

În presa din Franța se speculează că acest lucru ar fi doar o strategie de marketing din partea parizienilor pentru a acumula și mai mult capital de imagine. Cei de la RMC spun că cei de la PSG vor să sublinieze că Messi este fericit și dornic să evolueze pentru echipa din capitala Franței și nu este trist după despărțirea de Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: