image
Sursa foto: captură Youtube

Piesa dedicată de manelistul Nicolae Guță PSD-ului a fost ștearsă de pe YouTube

Maneaua de campanie a lui Nicolae Guţă, dedicată Partidului Social Democrat, a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea drepturilor de autor, în urma unei reclamații a organizatorilor Neversea. Imagini de la festival au apărut în clip, fără ca aceştia să îşi fi dat acordul.

Nicolae Guță a lansat melodia de campanie „Victoria PSD”, dedicată partidului aflat la guvernare în România.

„Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamații privind drepturile de autor, emisă de Festivalul Neversea”, este mesajul care apare pe contul inițial de YouTube.

În clip apar imagini de la ediţiile trecute ale Festivalul Neversea. Acesta a fost descărcat însă și a fost ulterior încărcat pe alte conturi de YouTube.

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor.

Manelistul Nicolae Guţă a lansat, sâmbătă, piesa „Victorie PSD”. El se autointitulează „Magnificul” şi dedică melodia „celui mai tare partid posibil”, PSD.

În unele secvenţe apare şi un steag care pare a avea culorile drapelului Federaţiei Ruse, dar și imagini cu un avion de tip Antonov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: