image
Sursa foto: Profimedia

”Surpriză majoră”: decizia luată de Zlatan Ibrahimovic în privința viitorului său

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) s-a operat la finalul sezonului, după ce a cucerit titlul cu AC Milan.

Intervenția chirurgicală la genunchi îl face pe Zlatan Ibrahimovic să fie nevoit să stea departe de gazon în următoarele șase luni, dar, în ciuda perioadei lungi de recuperare și a vârstei sale, suedezul nici nu s-a gândit la retragere.

Ba chiar din contră, pentru că Zlatan Ibrahimovic, care mai avea contract cu AC Milan până la 30 iunie, și-a prelungit înțelegerea.

Recent, suedezul a semnat un contract valabil până în ianuarie, interval în care nu va putea juca niciun minut.

Spaniolii de la AS numesc mutarea o ”surpriză majoră pentru conducerea și jucătorii lui AC Milan”, însă nu faptul că suedezul a semnat un nou contract surprinde, ci salariul pe care îl va avea în noul angajament.

Concret, până în ianuarie, Zlatan Ibrahimovic va încasa ”doar” 100.000 de euro în întreaga perioadă, o scădere imensă față de precedentul contract, pe care chiar el a cerut-o.

Noul contract semnat îi va permite lui Zlatan Ibrahimovic să fie în continuare alături de coechipierii, dar și efectueze perioada de recuperare la ”Milanello”.

În ultimul sezon, în care s-a confruntat cu repetate accidentări, Zlatan Ibrahimovic a jucat în 28 de partide, a marcat de opt ori și a oferit trei pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: