Considerată una dintre favoritele la câştigarea trofeului în acest sezon, Juve a încasat două goluri în finalul meciului de pe stadionul Metropolitano din capitala Spaniei, iar returul programat pe 12 martie, la Torino, se anunţă extrem de dificil pentru elevii antrenorului Massimiliano Allegri.

Joi dimineaţă, pe o piaţă în recul, acţiunile lui Juventus au scăzut cu 9,32%, ajungând la 1,314 euro, la Bursa milaneză. În decembrie 2001, când a fost cotată în premieră la bursă, o acţiune a grupării torineze valora 3,7 euro, însă de atunci acţiunile au scăzut puţin câte puţin, înainte de a exploda din nou în vara anului trecut, după sosirea superstarului portughez Cristiano Ronaldo.

Juve a plătit mai bine de 100 milioane euro pentru aducerea lui Ronaldo de la Real Madrid, tocmai în ideea a-i ajuta pe torinezi în tentativa de câştigare a Ligii Campionilor, însă atacantul lusitan a avut o prestaţie modestă în meciul de miercuri, câştigat de Atletico prin golurile lui Jose Maria Gimenez şi Diego Godin.