image
Sursa foto: Getty Images

Pogba, făcut praf de o mare legendă: Nu e bun nici măcar să lege șireturile marilor staruri care au trecut pe acolo

Legendarul Alan Shearer a vorbit despre problemele prin care trece Manchester United și s-a declarat surprins de atitudinea mai multor jucători de pe "Old Trafford", dar în special de cea a francezului Paul Pogba, care se află în conflict direct cu antrenorul Jose Mourinho.

"Jose Mourinho nu a dat randament, deși este un antrenor mare. Primul său sezon a fost foarte bun, a reușit să câștige două trofee. În cel de-al doilea, deși a terminat la mare distanță de puncte de câștigătoarea titlului de campioană, a terminat pe locul 2. Este rușinos pentru un club de talia lui Manchester să aibă jucători cu atitudine negativă", a declarat Alan Shearer, conform The Sun.

Fostul atacantul al lui Newcastle și al naționalei Angliei și-a amintit că în perioada în care el juca în Premier League situația era diferită, apoi l-a criticat aspru pe Pogba.

"Clubul deținea puterea în aceeași măsură cu antrenorul. Acum jucătorii dețin puterea. Paul Pogba este cel mai scump transfer din istoria clubului, dar nu este bun nici măcar să lege șireturile marilor staruri care au trecut pe la Manchester United", a adăugat Shearer.

Manchester United ocupă locul 10 în Premier League, cu 10 puncte acumulate după 7 partide disputate. Trupa antrenată de Jose Mourinho a fost eliminată din Cupa Ligii de Derby County în urma executării loviturilor de departajare, a pierdut apoi în Premier Legaue, la West Ham, scor 1-3. În Champions League a trecut de Young Boys Berna cu scorul de 3-0 în deplasare și joacă în etapa a 2-a acasă cu Valencia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: