image
Sursa foto: Instagram

Conor McGregor și-a băgat fanii în ceață cu ultima postare: ”Este mama sau iubita ta?”

Luptătorul irlandez Conor McGregor (33 de ani) și-a lăsat fanii confuzi după ce a postat pe Instagram o mai multe fotografii alături de o femeie, iar în dreptul postării era scris mesajul: ”La mulți ani de Ziua Mamei, mama mea fierbinte”.

De Ziua Mamei, Conor a urcat pe contul personal de Instagram mai multe poze alături de logodnica sa, Dee Devlin (34 de ani), însă textul atașat acestora i-a făcut pe mulți dintre urmăritorii săi dacă tipa de lângă este mama sau iubita sa.

Luptătorul de MMA nu a fost foarte explicit, iar imaginațiile celor aproape 45 de milioane de urmăritori a zburdat fără granițe. De fapt, Conor o numește pe Dee ”mama lui”, deoarece cei doi au trei copii împreună, chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte: Conor Jr. (4 ani), Croia (3 ani) și Rian (10 luni).

Cei doi sunt împreună de 14 ani. S-au întâlnit într-un club de noapte și au fost de nedespărțit. Și-au anunțat oficial logodna în august 2020, iar acum se pregătește de căsătorie.

Un fan a scris amuzat: ”Pentru o secundă chiar am crezut că este mama ta”. Un altul, nu s-a lămurit nici după ce a privit pozele și comentariile: ”Este mama ta sau prietena ta?”, anunță DailyStar.

De asemenea, fanii americani ai luptătorului au rămas uimiți de Ziua Mamei pe 27 martie. Aceștia o sărbătoresc pe 8 mai, iar unii dintre ei au simțit că au pierdut noțiunea timpului: ”Conor m-a făcut să cred că am ratat Ziua Mamei”, a răspuns ușurată o fană.

Problemele se țin scai de celebrul luptător de MMA. A fost arestat marţi seară pentru că a condus imprudent în vestul Dublinului, iar poliţia i-a confiscat şi maşina de lux pe care o conducea, un Bentley Continental GT în valoare de 170.000 de euro, a anunțat The Irish Independent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: