image
Sursa foto: Getty Images

Zidane a plecat de la Real! Care au fost cei doi oameni pe care i-a anunţat că nu mai stă

Zinedine Zidane a luat decizia să plece de la Real Madrid, iar AS.com precizează că antrenorul i-a anunţat miercuri seară pe Florentino Perez şi pe Jose Angel Sanchez de decizia luată.

Apoi, Zidane şi-a contactat jucătorii, unul câte unul, şi le-a mulţumit pentru modul în care au colaborat şi angajamentul de care au dat dovadă.

Informaţiile că Zizou e decis să plece la finalul sezonului au apărut de mai multe săptămâni, dar permanent antrenorul a dat răspunsuri echivoce, din care se putea înţelege orice. Dar a spus că la finalul campionatului se va lua o decizie.

Spaniolii susţin că Zidane s-a simţit deranjat de criticile primite la jumătatea campionatului, când avea probleme mari de lot, iar rezultatele nu erau dintre cele mai bune.

După ce Antonio Conte şi-a dat demisia de la Inter, cu care tocmai a ieşit campion în Serie A, numele acestuia a fost legat de posibilitatea de a ajunge pe banca Realului.

Însă forţă mai mare pentru a prelua banca "albilor" în acest moment par să aibă Max Allegri şi Raul.

Totuşi, Conte a mai fost dorit de Perez şi în 2018, aşa că discuţiile nu ar porni de la zero, ceea ce se poate dovedi un avantaj în cele din urmă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: