image
Sursa foto: Getty Images

Sunt jucăriile mele: Mayweather și-a luat 7 Rolls-Royce-uri de peste 2 milioane de euro; Le numesc Lucky 7

Floyd Mayweather este cel mai bine plătit sportiv din istoria sportului și a ținut să o arate din nou. Recunoscut de mulți specialiști drept cel mai bun pugilist al planetei, Mayweather duce o viață plină de lux, iar recent și-a completat colecția impresionantă de mașini.

În total, Floyd are 7 Rolls-Royce-uri negre, pe care a ținut să le prezinte publicului, în timp ce purta la gât niște lanțuri groase din aur și o mulțime de brățări la mâini. Alături de ele erau alte două supermașini: un Ferrari 488 și un Maybach, ambele negre. Ultimele două valorează împreună peste 1,75 de milioane de euro, fiind făcute pe comandă specială, în timp ce cele 7 Rolls Royce-uri costă în total aproape 2.1 milioane de euro (aproximativ 300.000 de euro bucata).

"Încă am bani, încă am bijuterii, încă am mașini, încă am magie. Ori ești motivat de asta, ori o urăști. Indiferent cum ar fi, nu contează. Haideți cu mine să vorbim. Am 9 jucării aici, Am Ferrari 488, am Maybach, am 7 Rolls Royce-uri chiar aici, îmi place să le numesc Lucky 7. Așa că, fie ești motivat, fie urăști asta. Este viața mea, Money-May. Eu sunt Money-May, să nu uitați asta", a spus Mayweather în timp ce se plimba printre mașini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: