image
Sursa foto: zdg.md

Ultima oră! Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski, și-a dat demisia

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vladislav Kulminski, și-a anunțat demisia din motive personale.

„Din motive personale am depus cererea de demisie din funcția de Vice-prim ministru pe reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezența mea fizica practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite sa mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcției deținute”, se arată într-o declarație a lui Kulminski pentru Infotag.

„În acest scurt timp am muncit si contribuit la asigurarea stabilității pe segmentele de care eram responsabil în timpuri deloc ușoare pentru țara noastră. Îi mulțumescdoamnei Prim-ministru, doamnei Președinte si întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziția colegilor pentru orice suport profesional de care va fi nevoie”, a adăugat Vladislav Kulminski.

Vladislav Kulminski a fost numit în funcția de viceprim-ministru pentru reintegrare în guvernul Nataliei Gavrilița pe 6 august. Anterior, a activat în cadrul structurilor ONU de reglementare conflictelor, dar si insocietatea civilă, fiind unul dintre fondatorii al Institutului pentru Inițiative Strategice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: