Gheorghe Dincă va fi scos din nou din arestul IPJ Olt pentru a-i va ghida pe anchetatori. Ieri, bărbatul i-a dus pe aceștia într-o pădure în care aruncase resturile unei victime, incinerate la fel cum ar fi făcut și în cazul Alexandrei Măceșanu.

În același timp, astăzi ar urma să fie făcută și expertiza telefoanelor folosite de Gheorghe Dincă în zilele în care a răpit-o și a ucis-o pe Alexandra.

Pe lângă cele trei telefoane ale suspectului principal, astăzi va fi expertizat și cel al Alexandrei Măceșanu, pe care anchetatorii l-au găsit într-un parc din oraș, la câțiva kilometri distanță de locuința lui Dincă. În cele trei apeluri la 112, Alexandra Măceșanu spunea că sună de pe un telefon găsit în casa în care era sechestrată, pentru că bărbatul i-a luat telefonul ei.

Telefonul Luizei Melencu încă nu a fost găsit.

Între timp, sacul cu rămășițe umane pe care anchetatorii l-au găsit ieri în pădure și despre care avocatul familiei crede că i-ar aparține Luizei Melencu a ajuns la INML. Oasele vor fi supuse analizelor ADN, pentru a se stabili dacă aparțin Luizei Măceșanu, fata dispărută în luna aprilie.

Vor fi făcute probe ADN pentru a se afla dacă osemintele îi aparțin tinerei dispărute în luna aprilie. Crima ar fi avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre.