image
Sursa foto: Getty Images

Cei trei jucători pe care Bartomeu trebuie să-i transfere la Barcelona în iarnă

Pe lângă gestionarea situaţiei de criză financiară cu care se confruntă Barcelona, preşedintele Josep Maria Bartomeu mai are o problemă foarte mare pe care trebuie să o rezolve.

Şi nu e vorba despre organizarea referendumului care poate aduce demiterea sa, ci transferul unor jucători care să întărească echipa. Fotbaliştii ceruţi de Ronald Koeman la învestire şi pe care Barca nu a reuşit să-i ia: Memphis Depay, Eric Garcia şi George Wijnaldum.

Există însă o legătură între cele două subiecte pentru că realizarea transferurilor pot face, susţine Koeman, o echipă mai puternică. Iar asta îi poate salva scaunul lui Bartomeu.

Chiar dacă grupările mari, de talia Barcelonei, transferă de obicei vara, la finalul sezonului, anii 2020 şi 2021 ies din tipare din cauza problemelor imense cauzate de pandemie.

Revoluţia anunţată de antrenorul Koeman la preluarea Barcei a fost realizată doar pe jumătate, adică au plecat Luis Suarez, Rakitic, Semedo şi Jean-Clair Todibo. În schimb, de venit a venit numai Sergino Dest, ceea ce e prea puţin.

Wijnaldum vrea să lucreze din nou cu Koeman şi sunt şanse mari să se întâmple asta pentru că în iarnă va intra în ultimele şase luni de contract cu Liverpool. În aceeaşi situaţie este şi Eric Garcia cu Manchester City, iar Depay a decis să continue la Lyon doar în ideea că la iarnă ajunge la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: