image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan, negocieri avansate pentru transferul ”noului Kevin De Bruyne”: ofertă de 30 de milioane de euro

AC Milan a câștigat titlul în Serie A, dar în mercato, cel puțin până acum, a fost ”liniștită”.

Campioana Italiei l-a transferat doar pe Divock Origi, liber de contract după despărțirea de Liverpool, dar acum este aproape de a doua mutare a verii.'

Fotbalistul pentru care AC Milan este în negocieri avansate este Charles De Ketelaere, mijlocaș belgian ofensiv de 21 de ani legitimat la Club Brugge.

Cluburile au negociat constant în ultima perioadă, însă fără să ajungă la un acord. AC Milan a revenit marți cu o nouă ofertă, de 30 de milioane de euro, foarte aproape de ceea ce solicită Brugge, astfel că șansele ca mutarea să se facă sunt mari, scrie RTL Sport.

În ultimul sezon la Brugge, campioană a Belgiei, Charles De Ketelaere, care are opt selecții în prima reprezentativă, a înscris de 18 ori și a oferit 10 pase decisive în cele 49 de meciuri jucate.

În Belgia, Charles De Ketelaere a fost poreclit ”noul Kevin De Bruyne”, datorită stilului de joc, a calităților și aspectului fizic.

Dacă la capitolul veniri a bifat o singură mutare, AC Milan s-a despărțit de mai mulți jucători în această vară.

De la campioana Italiei au plecat Alessio Romagnoli, fostul căpitan, care s-a înțeles cu Lazio, Franck Kessie, luat de FC Barcelona, ambii cedați la final de contracte, Samu Castillejo, ajuns la Valencia, și Leo Duarte, vândut pentru două milioane de euro la Bașakșehir.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: