image
Sursa foto: Facebook/ army.md

Doliu în Armata Națională: S-a stins din viață colonelul medic, Vladimir Gligor

Veste tristă pentru medicina militară! S-a stins din viață, colonelul medic (în rezervă) Vladimir Gligor, fost Chirurg Principal al Armatei Naționale. Despre aceasta a anunțat Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

„Colegii din Spitalul Clinic Militar Central, unde ofiţerul a activat începând cu anul 1992, l-au caracterizat ca fiind “un Om cu literă mare, un profesionist desăvârşit şi un ofiţer, care a dedicat o viaţă serviciului militar, un chirurg cu talent înnăscut, având în palmaresul său sute de vieți salvate și pacienți însănătoșiți” , se arată în mesajul postat de Ministerul Apărării.

Și administrația Spitalului Clinic Militar Central, a venit cu un mesaj de condoleanțe.

„Vladimir Gligor a fost un chirurg cu talent înnăscut, care s-a dedicat profesiei de medic, pentru viața și sănătatea pacienților, având în palmarezul său sute și sute de vieți salvate și pacienți însănătoșiți.

Moartea unui coleg este dureroasă, chiar și atunci când apare ca urmare a unei boli, ca să nu mai vorbim atunci când se întâmplă pe neașteptate. Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă, chirurgul, omul, ofițerul Vladimir Gligor. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Sincere condoleante familiei îndurerate, colegilor, prietenilor. Odihnească-se în pace”!

VLADIMIR GLIGORVLADIMIR GLIGOR

Noutăţile partenerilor

comentarii: