image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop 2 aprilie: Fecioarele ar putea face nişte schimbări

Iată ce ne prezic astrele, pentru astăzi, 2 aprilie.

Berbec

Este posibil să fii surprins de reacţiile dure ale unora dintre superiori – nu neapărat faţă de tine. Sunt situaţii în care trebuie să-ţi aminteşti cât de importantă este toleranţa.

Taur

Te pot cuprinde cele mai pesimiste gânduri de care eşti în stare, iar acestea te vor îndemna să ai reacţii nepotrivite faţă de cei din jur, din motive pe care nici tu nu le înţelegi.

Gemeni

Unii dintre apropiaţi se opun iniţiativelor tale, alţii te sprijină activ. Tu alegi ce să faci în această situaţie, să te superi pe cei care se opun sau să îţi vezi de treburi cu ceilalţi…

Rac

Poţi ajunge la concluzii pesimiste doar pentru că ţi se pare că relaţia de cuplu este mai dificilă decât altădată. Impresia ta este reală, dar e doar o etapă care se va încheia în curând.

Leu

Eforturile pe care trebuie să le depui, deşi ai fost de acord cu ele, te pot determina să te revolţi împotriva superiorilor sau împotriva oricui îţi iese în cale, dacă vei fi foarte nervos.

Fecioară

Ai şansa de a schimba unele dintre planurile pe care le-ai făcut împreună cu cei dragi, de comun acord cu aceştia, bineînţeles. Oricum nu prea erai de acord cu ele.

Balanţă

De tine depinde cum va arăta această zi pentru tine. Te poţi concentra pe ceea ce merge foarte bine şi pe relaţiile frumoase sau pe problemele nerezolvate – de exemplu, cele din familie.

Scorpion

Poţi transforma o problemă de la serviciu într-o ocazie de aur de a arăta de ce eşti în stare într-o situaţie dificilă, când trebuie să iei decizii rapide.

Săgetător

Ai şansa de a descoperi cea mai bună soluţie pentru o problemă de sănătate sau pentru una legată de muncă. Intuiţia te poate ajuta foarte mult.

Capricorn

O persoană din familie te sprijină cu tot ce poate şi ar fi bine să apreciezi efortul său. Eşti tentat să ceri mai mult, cu toate că ştii că nu este corect.

Vărsător

O discuţie banală poate deveni sursă de inspiraţie pentru tine, fiindcă va scoate la lumină adevăruri dureroase, dar eliberatoare.

Peşti

Ai ocazia să vezi cu ochii tăi rezultatele muncii depuse cu mare determinare în ultima perioadă. Vei simţi nevoia să le fii recunoscător tuturor celor implicaţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: