image
Sursa foto: Profimedia

Conducătorii lui Juventus au luat o decizie drastică după înfrângerea din Supercupă cu Inter

Inter s-a impus în fața celor de la, 2-1, în Supercupa Italiei, după un gol marcat în minutul 120 de Alexis Sanchez.

"Bătrâna Doamnă" a fost dominată din toate punctele de vedere de rivala de la Inter, iar acum șefii clubului vor să ia măsuri drastice pentru a încerca redresarea sezonului.

Presa din Italia vorbește despre dezamăgirea foarte mare pe care șefii lui Juventus au avut-o după înfrângerea din Supercupă, mai ales că formația din Torino nu se descurcă foarte bine nici în Serie A.

Acum, conducătorii "Bătrânei Doamne" sunt gata să schimbe strategia și vor să întărească lotul echipei cu orice preț, chiar dacă planul inițial era altul.

Allegri a fost informat că nu există vreun jucător care să fie transferat în iarnă, dat fiind faptul că situația financiară din ultimii doi ani a fost una precară pentru Juventus, veniturile atingând un nivel scăzut din cauza pandemiei.

Totuși, Andrea Agneli vrea să facă un efort financiar considerabil și să-i aducă lui Allegri mai mulți fotbaliști de top, pentru a putea concura cu șanse mai mari la un loc în top 4.

Jurnaliștii din Italia au și o listă cu jucători care ar putea ajunge la Juventus în această iarnă. Pentru atac, trupa lui Allegri este cu ochii pe Gianluca Scammacca, atacantul de la Sassuolo, și pe Mauro Icardi, argentinianul lui PSG.

Pentru ultimul menționat se pare că deja există negocieri, iar transferul său nu este deloc departe. La nivel de plecări se vorbește despre Aaron Ramsey și Arthur, care par brazilianul fiind aproape de o înțelegere cu Arsenal, acolo unde ar urma să fie împrumutat. Si pentru Ramsey există interes din Premier League, însă momentan nimic concret.

Juventus visează să-l aducă pe Ryan Gravenberch pentru mijlocul terenului, tânărul fotbalist al ceor de la Ajax, care a fost comparat cu Paul Pogba datorită calităților fizice și a stilului de joc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: