image
Sursa foto: Getty Images

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul dinaintea unei finale europene: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

Fotbalistul olandez, adus de la PSV Eindhoven în 2016, a dezvăluit modul în care Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a ţinut discursul premergător finalei Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, din sezonul 2017/2018.

"Am văzut cu toţii că poartă lenjeria cu Cristiano Ronaldo. A ţinut întâlnirea cu tricoul băgat în boxerii săi CR7. Întreg vestiarul era pe jos de râs. Asta a spart gheaţa. De obicei, în acele situaţii, toată lumea este serioasă şi concentrată. Dar el a fost relaxat şi a făcut această glumă.", a relatat Wijnaldum.

Liverpool a pierdut acea finală cu 1-3, însă în sezonul următor trupa lui Jurgen Klopp şi-a luat revanşa. Cormoranii au devenit campionii Europei la capătul unei finale engleze, 2-0 cu Tottenham Hotspur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: