image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Un teren de joacă din sectorul Buiucani, distrus complet; Pretorul spune când vor începe lucrările de reparație

Act de vandalism într-o curte de pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al Capitalei. Un teren de joacă pentru copii ar fi fost deteriorat de un grup de adolescenți. Oamenii care locuiesc în blocurile din preajmă sunt revoltați și spun că nu au unde merge la joacă cu copiii. Mai mult, ei au cerut autorităților să se implice, iar cei vinovați să fie trași la răspundere. Pretorul de sector, Vadim Brânzaniuc, a dat asigurări că lucrările de reparație vor începe chiar mâine.

Terenul a fost găsit distrus în dimineața zilei de miercuri. Leagănele și toboganele au fost deteriorate, iar un carusel era practic smuls din pământ.

Locatarii cred că de vină ar fi elevii care studiază la liceul din apropiere.

Oamenii ne-au mai spus că nu este pentru prima data când terenul de joacă este vandalizat. Iar de fiecare dată când au încercat să soluționeze problema, pretorul de sector nu a fost recepriv.

L-am contactat pe pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, să aflăm care va fi soarta acestui teren de joacă.

„Nu am făcut încă o estimare. Astăzi doar am constatat care sunt elementele pe care le avem prin rezervă ca să le inlocuim cu cele deteriorate. Lucrările vor începe cel mai probabil mâine”, a precizat Brânzaniuc.

Potrivit poliției, dacă huliganii vor fi identificați, riscă o amendă de până la 25 de mii de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: