image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalistul aflat în comă din cauza COVID-19 dezvăluie prin ce a trecut: "Doctorii nu știau ce am, eram slăbit"

Junior Sambia (23 de ani), mijlocașul francez al celor de la Montpellier, care a fost plasat în comă artificială la sfârșitul lunii aprilie, și-a revenit și a povestit prin ce a trecut, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Tânărul fotbalist a fost internat la secția de terapie intensivă la data de 20 aprilie, iar ulterior a fost plasat în comă artificială. Sambia este singurul fotbalist din Ligue 1 despre care se știe că a contractat noul coronavirus.

Mijlocașul lui Montpellier a vorbit deschis despre situația dificilă prin care a trecut, iar acum spune că este pregătit pentru a reveni pe teren.

"Nu știu cum am luat virusul. Am avut dureri de cap, de stomac, vărsături, apoi diaree și ne-am gândit că este o gastroenterită. Am fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ. Am dormit la spital, iar în ziua următoare am avut probleme respiratorii.

Doctorii nu știau e am. La doar două zile după ce am ieșit din spital, mi s-a spus că am COVID-19. Am fost speriat la început, aveam dificultăți de respirație. După aceea am fost inconștient, aflându-mă în comă. După ce m-am trezit, eram slăbit", a povestit Sambia, pentru France Bleu.

Jucătorul născut la Lyon a mai adăugat că s-a recuperat aproape complet și va fi pregătit să revină la antrenamentele lui Montpellier pe 22 iunie.

Sezonul 2019/2020 din Ligue 1 a fost suspendat definitiv din cauza pandemiei de coronavirus. Montpellier a încheiat pe locul 8, în timp ce campioana Franței a fost desemnată Paris Saint-Germain.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: