image
Sursa foto: Getty Images

Ce a făcut Cristiano Ronaldo când a aflat că Manchester United taie salariile cu 25%. Reacția lui Harry Maguire

Ratarea calificării pe locurile de Champions League a dus la măsuri radicale la Machester United. Conducerea a anunțat recucerea salariilor cu 25% la prima echipă.

Evident că frustrarea este mare printre jucători, iar unii și-au manifestat-o și pe rețelele sociale. Printre aceștia e și Cristiano Ronaldo, care a postat un emoticon de nemulțumire la aflarea acestei vești.

La scurt timp, colegul lui Ronaldo, Harry Maguire, a dat "Like" la postarea starului portughez.

Pentru Ronaldo, această reducere salarială ar însemna undeva la aproape 8 milioane de euro mai puțin față de cât primește acum. Atacantul de 37 de ani este cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu 31 de milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo a fost nemulțumit de mult timp de prestația echipei sale și chiar a spus că va pleca dacă United nu prinde loc de Champions League, mai ales odată cu venirea noului antrenor, Erik ten Hag.

Între timp, el și-a schimbat părerea dup ce a discutat cu antrenorul olandez, însă în ultima vreme, el s-a supărat din nou și le-a cerut șefilor să îl lase să plece.

Agentul său îi caută de zor echipă, iar printre posibilele destinații se numără: Vayern Munchen, Chelsea, Barcelona, Napoli sau AS Roma.

Ronaldo mai are contract cu Unted până în iubie 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: