image
Sursa foto: AFP

Horoscop 25 iulie 2021: O zodie poate începe renovări în casă

Horoscopul de weekend, oferă câteva descrieri generale. Îți place să aduni laude pe deși nu sunt în totalitate meritele tale. Fii modest și nu te alarma prea tare, pentru că urmează o zi în care ai nevoie de ajutorul celor din jur.

Berbec

Poți descoperi ceva nou la tine și atunci când nici nu te-ai fi gândit să cauți. De cele mai multe ori, ai succes atunci când te aştepţi mai puțin.

Taur

Aerul tău de superioritate, încep să supere oamenii din jur. Fii modest și nu te alarma prea tare, pentru că urmează o zi în care ai nevoie de ajutorul celor din jur.

Gemeni

Conjunctura astrală îţi este favorabilă pe planul creativ și pe ceal social. Eşti mult mai eficient în această zi dacă debutul este liniştitor.

Rac

Acceptă ceea ce ţi se poate oferi azi, indiferent pe ce plan primesti propunerea. Este o zi favorabilă pentru noi începuturi.

Leu

Poate ar trebui să lucrezi de acasă în această zi, mai ales dacă ai multe şedinţe online. Evită să mănânci mâncare nesănătoasă.

Fecioară

Nu ai o energie prea bună astăzi şi nu oferi o stare de bine în încăperea unde intri. Planetele nu fac cea mai bună conjunctură astrală pentru tine.

Balanță

Eşti răsplătit din punct de vedere financiar, cu un bonus. Sperai la el după o perioadă, în care nu ai prea avut zile liniştite.

Scorpion

Astăzi ai toate șansele să pierzi nişte bani. Deși ai fi vrut o zi liniştită, poate ar trebui să te gândești la cheltuieli si datorii.

Săgetător

O serie de modificări trebuie făcute acasă și nu mai pot aştepta. Poate ar trebui să te concentrezi pe renovări.

Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn vin zile senine în planul sentimental. După o perioadă lungă în care nimic nu s-a întâmplat pe acest plan... răsare soarele după norii gri.

Vărsător

Problemele mari cu articulaţiile îţi dau bătăi de cap. De asemenea o problemă cu partenerul de viaţă, o să te scoată de pe traiectoria normalului.

Pești

Nativilor zodiei Peşti le este captată toată atenția, de un coleg nou. Totuşi, o să aibă o zi în care se concentrează greu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: