image
Sursa foto: Twitter

Noul transfer al lui Milan a jucat tenis, îl are ca idol pe Ronaldo, dar se aseamănă cu Ricardo Kaka. Ce post preferă

După ce a fost pus să spună cum se pronunță corect numele său, Charles De Ketelaere a dezvăluit mai multe amănunte din cariera sa.

Mijlocașul ofensiv a fost repede "botezat" de fani "CDK", pentru că e mai simplu de pronunțat.

Belgianul de 21 de ani a semnat până în 2027, iar Milan le va plăti celor de la Club Brugge 35 de milioane, cu bonusuri incluse. De Ketelaere a dezvăluit cu cine se aseamănă, dintre foștii jucători de la Milan.

"Am văzut câteva clipuri cu Kaka și, în unele privințe, ne asemănăm. El a fost un jucător fantastic. Dar eu am carcteristicile mele și pot doar să sper că pot să aduc tot succesul pe care și el l-a adus la Milan", a spus De Ketelaere, care va purta numărul 90, același pe care l-a avut și la Brugges și care i-a purtat noroc.

De Ketelaere susține că cel care l-a convinsă să semneze cu Milan a fost legendarul Paolo Maldini. Belgianul nu s-a ferit de răspunsuri când a fost întrebat pe ce post preferă să joace.

"Am calități bune din punct de vedere tehnic, o primă atingere bună, îmi place să alerg în adâncime și pe culoare. În ceea ce privește poziția, eu am jucat pe multe posturi în cariera mea.

Am început ca mijlocaș ofensiv, pentru a ajunge apoi în atac. Acum mă văd bine cu un atacant lângă ine, ca mijlocaș ofensiv, aproape ca un număr 9", a explicat De Ketelaere, potrivit site-ului lui Milan.

Deși se aseamănă ca joc cu Kaka, De Ketelaere are alt idol.

"Idolul meu, de mic copil, a fost Cristiano Ronaldo, când a jucat la United și real Madrid. Evident că nu pot să mă consider la acelați nivel, ar fi exagerat. O să fac tot ce pot să devin cât de bun se poate", a spus De Ketelaere.

Mijlocașul de 21 de ani, care va debuta la Milan în amicalul cu Vicenza, a dezvăluit și un amănunt mai puțin cunoscut din cariera sa.

"Am jucat mul tenis până la 12 ani, dar în acelați timp, am jucat și fotbal. Alegerea a fost totuți ușoară, tenisul era atunci puțin cam prea serios și profesionist. Tenisul mi-a dezvoltat concentrarea. De asemenea m-a ajutat la coordonarea mișcărilor", a spus De Ketelaere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: